אודה אם מישהו יודע, אם יש אפשרות פשוטה של הוספת כפתור שמע באתר, שכאשר ילחצו עליו ישמיע קובץ סאונד, אבל בלי שיפתח את קובץ הסאונד בחלון נוסף, אלא שרק ישמיע בלבד.
Discy Latest שאלות
היי, לאלמנטור יש הרבה מאוד תבניות, בלוקים וטמפלטים שאלמנטור הכינו, אני מתקשה להפוך אותם שיתאימו לאתר בעברית, כלומר מימין לשמאל. מה הדרך הנוחה ביותר לבצע זאת, לצערי התמיכה שלהם לא עונים לי, למרות שאני משתמש pro. למעלה מ 10 ימים שלחתי מספר ...
1.אשמח לעזרה לתוסף /כלי שנותן יומן שנתי עם אפשרות בחירת תאריך שריון יום ספציפי ממשתמשים עם שלב אישור מצד ספקים 2.תוסף טבלאות שיודע לעבוד טוב עם אלמנטור תודה מראש
היי, משום מה כל שינוי שאני עושה באלמנטור לא מתעדכן באתר. אני יחסית חדשה בזה ולא כ”כ מבינה בזה. אשמח לעזרה.
שלום איך אני מפעילה את האופציה של גלילה חלקה באלמנטור? מצאתי פיתרון ב – CSS אבל אני מעדיפה להשתמש במשהו מובנה כבר. תודה לעונים!
היי אני בונה אתר פשוט יחסית באלמנטור ואני רוצה להכניס FEED שיציג תמונות מתוך חשבון האינסטגרם שלי. לא מצאתי משהו מונה באלמנטור, אולי אתם מכירים משהו כזה?
שלום לכולם, אני מעוניינת להכניס מודל תלת מימד לאתר שלי שבנוי באלמנטור. המטרה היא שאוכל להציג מודל כלשהו והצופים יוכלו להזיז אותו ולצפות בו ב- 360.
אהלן, אשמח לדעת איך אני מייצר קרוסלת ממליצים כמו בתמונה המצורפת. משום מה אני לא מוצא את זה. תודה רבה!