שלום רב רציתי לשאול האם לא כדאי להסתבך באתר שלי לעצב אותו גם למובייל זה מצריך המון מחשבב על מה לוותר ומה לא איך לעצב נכטן כך שיתאים ויעמוד בכל הציפיות האם לא כדאי ליצור תת דומיין בשם מובייל (כמו אליאקספרס ...
Discy Latest שאלות
Hello, how are you today? I’m in search of a web developer with knowledge in WordPress plugin development. The project is collaborative work on an existing WordPress plugin with me for a client. The plugin ...
מישהו יודע למה זה לא נותן לי ליצור עמודים ופוסטים חדשים? זה כותב לי בגלל פורמט json
אני רכשתי פונט Typekit זה בעצם פונט שיושב בשרת של חברת הפונטים ואני בתור קונה מקבל קוד שמקשר את ההגדרות גופן שלי, כך שיקבלו את צורת הפונט משרתי החברה. בצורה זו מתנהלים גם אדובי פונט. כך שמקבלים מהם את הקוד ...
טוב… חבר’ה אני רוצה להתריע לכם שאחרי שהיום נלחמתי בבעיות שנגרמו בשרת ובאתר שאני מאחסן ומתחזק ללקוח שלי מצאתי שהתוסף Facebook for WooCommerce מבית מפייסבוק גורם לתקלות חמורות באתר כגון: עומס, שיכפול מוצרים לא ברורים, פגיעה בתוספים אחרים, קריסה של ...
התקנתי באתר שלי תוסף בשם Advanced Post Slider שמציג פוסטים עם אנימציה אנכית מלמטה למעלה. הבעיה עם הסליידר הזה היא שהוא לוקח את הגובה של הקונטיינר שלו לפי הגובה של התמונות בthumbnail של הפוסטים, ואני צריך שהגובה שלו יהיה לפי הגובה ...
כתובת האתר שלי לא נמצאת ב-Google: כתוב בגוגל סרצ’ קונסול: “כתובת האתר לא נמצאת ב-Google: שגיאות ביצירת אינדקס הכתובת לא תוכל להופיע בתוצאות חיפוש Google עד ליצירת האינדקס. למידע נוסף” הכל היה בסדר איתו בחודש האחרון- עלה לפני חודש זה מה שמופיע כרגע: מותר לבצע ...
היי שלום אשמח לקבל את עצתכם איך אוכל להסתיר מכל מיני תוספים את האופציה לסרוק את האתר ולראות איזה פלאגינים או תבנית אני משתמש… לפי בדיקה שלי יש את הפלאגין הזה : https://codecanyon.net/item/hide-my-wp-amazing-security-plugin-for-wordpress/4177158 הבנתי שהוא יכול להיות בעייתי ברגע שמוסיפים פלאגינים ...
אתר של לקוח הגיע ל-2GB בקבצים! מחפש דרך מומלצת לצימצום וניקיון האתר, מבלי לפגוע בנראות האתר..
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוסף קאש טוב לאתר. אני מחפש להאיץ את האתר ולא בטוח באיזה תוסף לבחור.